حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بازدید زلنسکی از جبهه‌های نبرد در خارکیف

رئیس‌جمهور اوکراین با سفر به خارکیف، از جبهه‌های نبرد در این منطقه دیدن کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ و پس از سال‌ها بی توجهی به منافع ملی روسیه و گسترش ناتو به مرز‌های این کشور آغاز شد. طی بیش از ۲ سالی که از جنگ می‌گذرد نزدیک به ۲۰ درصد از خاک اوکراین از دست رفته است و با توجه به تردید‌ها در میان کشور‌های غربی برای ادامه حمایت از کی‌یف، بعید نیست روسیه بتواند به دلیل چرخش موازنه قوا بخش‌های دیگری را نیز به خاک خود ضمیمه کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین امروز (سه شنبه) از جبهه‌های نبرد در شمال شرقی خارکیف دیدار کرد و با نظامیان به گفتگو پرداخت.

زلنسکی طی بازدید امروز از خارکیف که در ۳۰ کیلومتری مرز روسیه قرار دارد و مناطق مجاور آن دیدن کرد. وی در این دیدار مدعی شد مسکو کارزاری را به راه انداخته که به دنبال بیرون راندن مردم از منطقه است. با این حال، رئیس‌جمهور اوکراین از استقامت ساکنان این مناطق در برابر تهدیدات روسیه تقدیر کرد.

وی در این بازدید گفت: تقویت جبهه نبرد در خارکیف بسیار حیاتی است. تروریست‌های روس باید شاهد باشند که استحکامات ما در این منطقه تقویت شده است. من از تمامی کسانی که طی چند روز گذشته کوشیدند که برق خارکیف تامین شود، کمال تشکر را دارم. این امر به حفاظت بیشتر در برابر حملات روسیه کمک می‌کند.

طی هفته‌های اخیر روسیه عملیات گسترده‌ای را در منطقه خارکیف اجرایی کرده است که طی این عملیات‌ها از موشک‌های هدایت شونده برای نابودی مواضع ارتش اوکراین استفاده شد. شهردار خارکیف از انجام دو عملیات بمباران در شهر طی امروز خبر داد. این حملات علاوه بر خسارات گسترده، چهار مجروح نیز برجای گذاشت.

حمله موشکی اواخر ماه مارس روسیه به زیرساخت‌های خارکیف باعث شد همچنان صد‌ها هزار نفر در این شهر از نبود برق رنج ببرند. /باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار